Αρχική » Αγώνες » Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΣΤΟΝ 24ΩΡΟ ΑΓΩΝΑ ENDURANCE ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΣΤΟΝ 24ΩΡΟ ΑΓΩΝΑ ENDURANCE ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ!

Αν κάποτε φάνταζε σαν όνειρο τώρα απλά είναι μια πραγματικότητα!Ο δικός μας Έλληνας οδηγός Γιώργος Τσίτος με την ομάδα ALPES ENDURANCE κατακτά την τρίτη θέση στην κατηγορία SUPER STOCK και την έκτη θέση γενικής στον 24ωρο αγώνα αντοχής της Βαρκελώνης.

Πιο συγκεκριμένα, ήδη από τα δοκιμαστικά της Παρασκευής η ταχύτητα του Γ.Τσίτου δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης καθώς στις κατατακτήριες δοκιμές κατέλαβε την εκπληκτική δεύτερη θέση γενικής παρόλο τον πρόσφατο τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια του τρίτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας την περασμένη Κυριακή το πρωϊ στα Μέγαρα.

Ξεπερνώντας κάθε πόνο ο Τσίτος οδήγησε επιτέλους σε πραγματικές συνθήκες πίστας πάλι, ξεδιπλώνοντας έτσι τις οδηγικές του ικανότητες. Κάποια τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις της BMW1000RR HP4 καθώς επίσης και η απουσία από ένα διάστημα και μετά ενός από τους οδηγούς του team,λόγω προβλήματος υγείας,όπου ο Τσίτος χρειάστηκε να οδηγήσει 7ώρες περισσότερο από τον προγραμματισμένο χρόνο του, δεν ήταν ικανά να σταματήσουν τον ξέφρενο ρυθμό του!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο που μας κάνει όλους υπερήφανους βλέποντας τη γαλανόλευκη να κυματίζει στο βάθρο ενός αγώνα τέτοιου επιπέδου και να του ευχηθούμε καλή επιστροφή στη χώρα που αγαπά όσο τίποτα άλλο..