Αρχική » Heliotis Enduro School » ΤΟ ΠΡΩΤΟ HELIOTIS ENDURO SCHOOL ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ HELIOTIS ENDURO SCHOOL ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΤΟ HELIOTIS ENDURO SCHOOL πάντα με την υποστήριξη και τη συνεργασία της YAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ, σας καλεί στο πρώτο Σχολείο Αγωνιστικής Οδήγησης για το 2016 που θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (23-24/01/2016).

Τα μαθήματα Αγωνιστικής Οδήγησης απευθύνονται σε ερασιτέχνες οδηγούς (amateur) που θέλουν ν’αποκτήσουν παραπάνω εμπειρία καθώς και να μυηθούν στα μυστικά της Αγωνιστικής Μοτοσυκλέτας υπό τις οδηγίες του πλέον αρμόδιου, Δημήτρη Χελιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 π.μ θα διεξαχθούν τα Θεωρητικά μαθήματα για τη στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της οδήγησης και το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, και θα πραγματοποιηθεί βόλτα Enduro, μετρίας δυσκολίας, σε πραγματικές συνθήκες, έως τη δύση του ήλιου, για την αξιολόγηση των συμμετεχόντων. Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 10.00 π.μ θα γίνουν ασκήσεις με στοιχεία οδήγησης, φρένα, στροφές, ανηφόρες-κατηφόρες, οδήγηση σε πίστα motocross, οδήγηση σε μονοπάτια Enduro.

Το ραντεβού θα δοθεί στον “γνωστό” πλέον ΓΡΗΓΟΡΗ (δίπλα στην BP) στις 12.00 π.μ ημέρα Σάββατο.

Κόστος συμμετοχής 20€.

 

◊Με χαρά λοιπόν σας περιμένουμε για μια Χωμάτινη απόδραση λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας!!!!!!!!!