Αρχική » Events » ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ENDURO 2016 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ INA TV-YAMAHA-WORKSBIKE

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ENDURO 2016 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ INA TV-YAMAHA-WORKSBIKE

Σ’ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, στον Πολυχώρο ”ΑΘΗΝΑΪΣ” στο Βοτανικό, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των Αγωνιστικών ομάδων της Yamaha Μοτοδυναμική Α.Ε για το 2016.

Κάνοντας μια ανασκόπηση για τις επιτυχίες του 2015 η Yamaha Μοτοδυναμική Α.Ε παρουσίασε τα project και τους στόχους της για το 2016.

Όσον αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ονόματα των αναβατών της ομάδας INA TV-YAMAHA-WORKSBIKE για το 2016 που είναι τα εξής:

  • Βαγγελάκος Δημήτρης     →Κατηγορία Ε2(WR450F)
  • Κοινωνάς Γιώργος            →Κατηγορία Ε1(YZ250R)
  • Πισιμάνης Γιώργος           →Κατηγορία Ε1(YZ250R)
  • Σεβαστόπουλος Γιάννης  →Κατηγορία Ε1(WR250F)
  • Κολλιοπάνος Φοίβος        →Κατηγορία Ε1(WR250F)
  • Κολιγλιάτης Γιάννης        →Κατηγορία Εv(YZ250R)

Ειδική αναφορά έγινε και στο «σχολείο των Πρωταθλητών», HELIOTIS ENDURO SCHOOL, που για άλλη μία χρονιά σε συνεργασία με τη Yamaha Μοτοδυναμική Α.Ε θα συνεχίσει τα επιτυχημένα και αγαπημένα πλέον μαθήματα σε Αθήνα και επαρχία, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της Μοτοσυκλέτας Enduro , να μυηθούν στα μυστικά της Αγωνιστικής Οδήγησης.

Το Worksbike εύχεται λοιπόν στους αγωνιζόμενους και στους συνεργάτες του Καλή Αγωνιστική Χρονιά με πολλές-πολλές επιτυχίες!!!


Ραντεβού στο χώμα με πρώτο σταθμό τον Λαγκαδά…….